KINESISTEN

Kinesisten

Pieter Verplancke

Afgestudeerd in 1985 aan het toenmalige HTI. Jarenlange ervaring in de revalidatie van neurologische en orthopedische aandoeningen.


Helena Verplancke

In 2016 afgestudeerd als ‘Master in de revalidatiewetenschappen en de kinesitherapie, afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie’ aan de KU Leuven. 

  • Manuele therapie, 2017, UGent
  • Myofasciale therapie - Dry Needling, 2017 - 2019, Trigger vzw Oostkamp
  • Orofascial pain and disorders (kaakgewricht), 2018, UGent

Specialisaties: Muskuloskeletale revalidatie, neurologische revalidatie, manuele therapie, postoperatieve revalidatie, pre-postnatale revalidatie, nek- en rugklachten, rugschool, Core Stability, kaakgewrichtsproblematiek


Valérie Haerens

In 2017 afgestudeerd als ‘Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, afstudeerrichting neurologische aandoeningen’ aan de KU Leuven.
In 2018 afgestudeerd als ‘Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen’ aan de KU Leuven.

Specifieke stages: vestibulaire aandoeningen, perinatale revalidatie, pelvische reëducatie. Verder geïnteresseerd in yoga.
Specialisaties: Muskuloskeletale revalidatie, neurologische revalidatie, manuele therapie, postoperatieve revalidatie, pre-postnatale ravalidatie, nek- en rugklachten, rugschool, Core Stability, kaakbeengewrichtsproblematiek